The Circle – Karel Fonteyne

Om de 70ste verjaardag van de kunstenaar en fotograaf Karel Fonteyne  en zijn 50-jarige carrière te herdenken, presenteert Hangar Photo Art Center een grote overzichtstentoonstelling van zijn werk door middel van 200 beelden.
 
Karel Fonteyne werd in 1950 geboren in Antwerpen en werkt in binnen- en buitenland.

De tentoonstelling in Hangar is verspreid over de drie verdiepingen en is samengesteld uit verschillende hoofdstukken waarin sensualiteit, esoterie, natuur, eenzaamheid en humor samenkomen. Ze geven op deze manier een groots overzicht van zijn werk en vertellen een verhaal zonder woorden.

Bij de tentoonstelling verschijnt ook een retrospectief boek, getiteld ‘Spell’.

Nog tot 24 oktober 2020 in het Hangar Photo Art Center in Brussel.
Zondag en maandag gesloten, alle andere dagen open van 12.00 – 18.00u, laatste toegang om 17.30u