Selectie Portfolio KISP

FREDERIC BOURDA I MANU DEWILDE I STEFAN D’HOOGE I JOY DE BAETS I MYRIAM VERSPEELT | ERIN DE SMET I TRISTAN MOORS I MARC COOLSAET I KATHLEEN VAN HAMME I AMBA R. PIETERS |EELKE MOL I LUDO DE WILDE I BIAGIO SCHEPENS I JOSE PUISTER I MEHMET ALCI

Portfolio is de laatste module in de opleiding fotografie van KISP Volwassenenonderwijs, waarin de studenten klaargestoomd worden om hun vrij werk voor de eerste keer ook te exposeren. Op vraag van de school geeft Het Objectief een gevolg aan deze module door 15 van de intussen gediplomeerde fotografen (waaronder ikzelf) de kans te bieden om het beste beeld van hun eindwerk nog een maand langer te exposeren. Op deze manier krijgen de startende fotografen een extra duwtje in de rug bij het promoten van hun werk.

OPENING DONDERDAG 31.05.18 om 19:00.
Tentoonstelling: 01.06.2018 – 30.06.2018

Het Objectief
Papegaaistraat 55
9000 Gent