As Seen – Kanal Centre Pompidou

De Belgische fotograaf en kunstenaar Philippe De Gobert werd uitgenodigd om uit de CIVA-archieven beelden te kiezen van gebouwen die dateren uit dezelfde periode als de Citroëngarage, allen gebouwd tussen 1927 en 1941. Deze foto’s bracht hij in relatie tot een selectie beelden die de sociale context van die tijd oproepen. De meeste foto’s maken deel uit van een collectie glasnegatieven die werden gedigitaliseerd. De kadrering, boorden en eventuele gebreken bleven onaangeroerd.

M.a.w: As Seen is een expo met een selectie architectuurfoto’s van geweldige gebouwen uit het interbellum.

Praktisch: nog tot 30 juni in KANAL – Centre Pompidou, Akenkaai, 1000 Brussel. Op weekdagen en zondag: van 12:00u – 19:00u. Gesloten op dinsdag. Op zaterdag: 12:00 – 22:00u. Toegang gratis.