Op bezoek bij Heidi in Tirol

We zijn vorige nacht thuis gekomen van een heerlijke vakantie in Oostenrijk, Tirol, waar we verbleven in Gasthof Gurgltalblick, in Nassereith.

In tegenstelling tot onze vorige vakanties besloot ik deze keer om mijn vertrouwde volledige Nikon-uitrusting (inclusief statief) thuis te laten en enkel mijn Fujifilm XT-20 met Fujinonlens 18-55mm F2.8-4 mee te nemen. Deze keuze beperkte mij enerzijds ’s avonds, omdat ik zonder statief uiteraard verplicht werd om veel hogere ISO-waarden te gebruiken, maar anderzijds maakte deze combinatie dat overdag helemaal goed. Heerlijk licht in gewicht, wat toch ook niet onbelangrijk is tijdens een vakantie.

’s Avonds genoten de andere gasten van de muziek-, dans- of bingoavond. Ik koos er voor om er op uit te trekken en te genieten van het kleurenspel van de zonsondergang boven en tussen de bergen. Een mens moet nu eenmaal keuzes maken in het leven.. 😉

Meer foto’s volgen in de komende dagen, maar eerst moeten de valiezen geleegd worden en moet ik de was terug proper en gestreken in de kasten krijgen.